O Nas

preproste, učinkovite kreacije, da tvoja koža divje zasije.

 

si drzneš?

 

Wild For Nature kozmetika je namenjena moderni ženski in moškemu, ki obožujeta enostavne in učinkovite rešitve. Ker je nega kože dolgoročni ritual in ne hitra rutina. 

Z kombinacijo sestavin, izvlečkov, naravnih vonjav in barv ti želimo pomagati, da si vzameš čas zase in dolgoročno poskrbiš za svojo kožo.

NAŠA MISIJA: BOLJŠI IZDELEK – BOLJŠA TI – BOLJŠI SVET

Pri Wild For Nature smo prepričani, da igra kozmetični izdelek ogromno vlogo tako na osebni kot na globalni ravni. In ne želimo biti del problema, temveč del rešitve.

Pri Wild For Nature smo nori na naravno. To pomeni brez skrivnosti (razen tistih, ki so dobre), zavajanja in praznih obljub.

Ampak nismo nori le na naravne sestavine in kozmetiko. Predvsem obožujemo iskrene nasmehe, resnično kožo in pa naravno tebe!

Ja, pravilno sikat wild for nature prebrala. Obožujemo naravno tebe in menimo, da bi morala ti storiti enako. Prepričani smo namreč, da izgledaš najlepše takrat, kadar se dobro počutiš v svojem telesu.

Zato ti želimo pomagati, da se v svoji koži počutiš le naboljše. Tako boš izgledala še bolj čudovito!

Kaj praviš; si nam drzneš pridružiti in postati WFN dekle 😉 ?

Katja Orel, ustanoviteljica Wild For Nature kozmetike

LASTEN LABORATORIJ ZA RAZVOJ IZDELKOV

Ker je učinkovita nega kože resna stvar, smo tudi se razvoja lastne kozmetike lotili resno. V našem malem laboratoriju razvijamo, testiramo, nadgrajujemo in ustvarjamo izdelke za tvojo kožo.

Z razliko od mnogih znamk, ki svoje formulacije prepuščajo drugim laboratorijem, smo mi neomajno vztrajni pri tem, da hočemo čisto vsako sestavino spoznati do potankosti; njeno barvo, vonj in izgled. Le tako jo lahko učinkovito vkomponiramo v izdelek. Hočemo, moramo in uživamo ob raziskovanju novih sestavin in razvijanjem novih izdelkov.

LASTNE FORMULACIJE KOZMETIČNIH IZDELKOV

Kakovostne in skrbno izbrane sestavine (ki jih predhodno testiramo in preučimo do potankosti, da smo prepričani, da spadajo v WFN zgodbo)

Aktivne sestavine in izvlečki, ki preverjeno delujejo (podprte s študijami)

Brez sestavin živalskega izvora + nikoli testirane na živalih

Iskrene in transparentne – v naših formulacijah ni skritih sestavin. Na to se lahko zaneseš.

Lasten razvoj – vsi izdelki so nastali na podlagi naših dolgoletnih izkušenj in lastnih formulacij. Vsi izdelki nastajajo v našem laboratoriju, kar pomeni, da se vsakemu izdelku 1000% posvetimo; ga dodelamo, uredimo in očedimo, da je najboljša in najučinkovitejša različica samega sebe, ko pride v tvoje roke.

SESTAVINE BREZ HECA

Radi se hecamo, vendar se to konča pri sestavinah. Njih jemljemo resno, saj so temelj naše kozmetike.

Spoštujemo jih, poskrbimo za njihovo učinkovito vključevanje v izdelke, da delujejo na tvoji koži tako, kot so bili v osnovi zasnovani. V količinah, ki so za delujoče učinke najboljše.

Želiš vedeti več o naših sestavinah? Odklikaj semle!

  • WFN verjame, da lepoto dosežemo z notranjim mirom, zadovoljstvom in srečo
  • WFN verjame, da je znanje moč
  • WFN je pomembno okolje; recikliranje, zmanjševanje plastičnih odpadkov, zero waste hrane
  • Smo proti mučenju živali in izkoriščanju ljudi
  • WFN je kreativna in polna inspiracij, ker dolgočasje ni produktivno

TRAJNOST

Večino svojih izdelkov pakiramo v embalaže, ki jih lahko ponovno uporabimo. V večini je to steklena embalaža.

Poleg tega so preostale plastične embalaže iz monomateriala, torej ene same vrste plastike, ki omogoča enostavo in popolno reciklažo.

Pri pakiranju ne uporabljamo plastičnih blazinic, polnil, ovojev ali konfetov. Naše kartonaste škatle za pošiljanje so napolnjene z leseno volno, naš lepilni trak pa je prav tako narejen na bazi papirja in ne plastike. Večina izdelkov ne vsebuje zunanje embalaže, saj se nam zdi, da je le-ta potrata papirja. Vse podatke, ki jih potrebuješ, najdeš na nalepki ali pa na spletni strani pod opisom izdelka.