Delavnice domače kozmetike 2022

Wild For Nature Ustvarjalnica te vabi, da se nam pridružiš na delavnicah domače kozmetike!

 

Delavnica izdelave domače kozmetike: Pomladna nega kože

 
Si želiš spoznati čudoviti svet domače kozmetike?
 
Pridruži se nam v Wild For Nature Ustvarjalnici v Kopru na delavnici izdelave domače kozmetike!

Izbiraš lahko med 3 različnimi datumi:

 • torek, 26.4. 2022 ob 17ih
 • četrtek 12.5. 2022 ob 17ih
 • sobota, 28.5. 2022 ob 10ih

Ker je število mest na delavnici omejeno na 4, ne odlašaj s prijavo! Več o delavnici najdeš na tejle povezavi (Facebook).

Se vidiva?

Uporabi svoj čas koristno, na zabaven način! Naredi nekaj zase; pridruži se nam na individualni ali skupinski delavnici izdelave domače kozmetike!

delavnice izdelave kozmetike

Kako izgleda delavnica?

Vsaka delavnica je sestavljena iz teoreričnega in praktičnega dela. Če iščeš tečaj naravne kozmetike, je to prava priložnost zate 😉

Na teoretičnem delu izveš osnove izdelave kozmetike, na praktičnem pa izdelaš svoje izdelke, ki jih seveda tudi odneseš domov.

Individualna ali skupinska?

Individualna delavnica

Ta delavnica izdelave kozmetike je prilagojena izključno tebi, saj izdelava kometiko, ki je prilagojena tvojim željam. Zapreva se v Ustvarjalnico, kjer pod mojim vodstvom izdelaš 3 ali 5 izdelkov za nego kože, o katerih se predhodno dogovoriva.

Skupinska delavnica

Pridružiš se ostalim navdušenkam domače kozmetike in pod mojim vodstvom izdelate naravno kozmetiko, ki jo po koncu tečaja odnesete s seboj.

Kaj je vključeno v ceno delavnic?

 • Sestavine za izdelavo kozmetike
 • Pripomočki in orodja, ki jih potrebuješ pri delu
 • Embalaža in nalepke za izdelke
 • 2-3 ure sproščenega ustvarjanja in zabave
 • Kratka brošura z recepti in postopki izdelave
 • Vodenje, pomoč in spodbuda pri ustvarjanju 🙂
 • Osvežitev (kava, čaj, posladki..)
 • Darilce

Kje?

Vse delavnice potekajo v prostorih Wild For Nature Ustvarjalnice, v Kopru.

Kdaj potekajo delavnice?

Individualne delavnice

Individualna delavnica se lahko zgodi kadarkoli ti ustreza, saj je prilagojena povsem tebi. Če bi želela obiskati individualno delavnico, mi piši na katja@wildfornature.si, ali pa me kontaktiraj na družbenih omrežjih, kjer se bova dogovorili za termin, ki ti najbolj ustreza in določili izdelke, ki si jih želiš izdelati.

Skupinske delavnice

Ko bo delavnica razpisana, te obvestim na mail, prav tako pa datume razpišem na Instagramu in Facebooku. Naroči se na novičke, da ostaneš na tekočem za naslednjo delavnico!

  Pridruži se Wild for Nature za nove recepte, ideje, in koristne vsebine!

  Pravilnik o zasebnosti: Sovražimo vsiljeno pošto in obljubljamo, da bomo tvoj e-poštni naslov varen. Več.

  Komentarji obiskovalk

   

  Meni je bila delavnica TOP, Katja ful ustrežljiva in potrpežljiva najboljše sestavine in nič se ne špara z njimi, čisto se je prilagodila mojim željam – peneče kroglice in vlažilni serum za obraz. Vglavnem darilca so bila zakon presenečenje, vsi so se čudli ‘mojim’ nenadnim sposobnostim izdelave domače kozmetike še okrasile sva lončke s prazničnimi nalepkami, tako da je bilo res šik! Zagotovo pridem še, naslednjič z mojo sestro. – Janja, Koper

   

  In zopet je prišel ta čas v letu, ko si razbijamo glavo, kaj podariti našim najbližjim. In tako, za pretekle božične praznike, namesto da bi za darilo iz police v supermarketu izbrala generičen kozmetični set, me je rešila Katja z organizacijo delavnice za izdelavo domače kozmetike.

  Dobili sva se na deževen decembrski dan, da izdelava sijajne masažne ploščice in balzame za ustnice (po predhodnem dogovoru). Oprema in sestavine so me čakale pripravljene. Po poučnem uvodu v svet domače kozmetike, sem pod Katjinim mentorstvom pričela segrevati, meriti in mešati sestavine.

  Izdelke sem pripravljala po receptih, ki so bili skrbno izdelani po formuli, glede na količino posameznega izdelka. Ker sem pa imela doma zelooo dišeče eterično olje, sva se dogovorili, da ga lahko uporabim kot dišavo za masažne ploščice. Sedaj mi je žal, da sem vse podarila in da nisem katere obdržala zase.

  Po približno dveh urah sva z izdelavo končali, ampak izdelki še niso bili dovolj strjeni, da bi jih že lahko odnesla. Tako sem jih pustila v laboratoriju in ko so bili pripravljeni, jih je Katja zapakirala v lično embalažo in mi jih dostavila.

  Delavnica je bila zelo zanimiva, saj ti Katja s svojim prisrčnim pristopom približa kompleksnost izdelave kozmetike. Would recommend 100%. – Nika, Koper